Pareri Servicii si Produse.
Primul tau site. - Versiune printabilă

+- Pareri Servicii si Produse. (http://serviciipe.net)
+-- Forum: General (http://serviciipe.net/Forum-General--12)
+--- Forum: Discutii Generale (http://serviciipe.net/Forum-Discutii-Generale--13)
+--- Subiect: Primul tau site. (/Thread-Primul-tau-site--4253)Primul tau site. - Alexandru Barbu - 01-13-2015

Sunt sigur ca aproape toti membrii acestui forum detin site-uri/forumuri fie ele gratuite. Primul meu site a fost un forum gratuit la forumz.ro si era dedicat unui server de cs, asta se intampla acum 4-5 ani. Pacat ca nu imi mai amintesc numele.
La voi cum a inceput ? Va mai amintiti primul proiect?


RE: Primul tau site. - ClaudiuD - 01-13-2015

Da, primul meu proiect a fost o comunitate de jocuri, starcs.in . A fost acum 5-6 ani si am deschis-o împreună cu doi colegi de scoală. Am văzut foarte mare potenţial in acea comunitate, dar nu a fost asa si după vreo 6luni am inchis-o Smile)


RE: Primul tau site. - dyyk - 01-13-2015

Primul site pe care l-am facut a fost un blog, exista si astazi. Nu prea stiam ce este ala blog, asa ca, mi-am facut si un forum, caci eram pasionat de jocuri. Dupa ce mi-am facut forumul (forum gratuit, subdomeniu...) am invatat cam ce inseamna categorii, setarile si multe altele, asa ca, mi-am cumparat un domeniu si mi-am facut un forum, de aceasta data nu unul gratuit. Astazi, dupa vreo cinci ani de cand mi-am facut forumul, am mai multe proiecte printre care se numara cateva site-uri de jocuri online flash, trei bloguri generale si un blog personal.


RE: Primul tau site. - mitzuu - 01-13-2015

Primul meu site a fost dedicat gaming-ului mai precis Counter-Strike , cu numele de procstrike.ro , acolo mi-am dezvoltat cunostintele in diferite platforme de forum , din pacate dupa o inactivitate petrecuta pe forum am decis sa il inchid , pentru ca nu avea rost sa investesc bani in ceva care nu mergea.


RE: Primul tau site. - flori de mucegai - 01-14-2015

Primul meu site a fost de download muzica pe ucoz.ro dupa care mi-am cumparat domeniu si mi-am deschis blog.


RE: Primul tau site. - sedan119 - 01-17-2015

Primul meu Site a fost dedicat photoshopului , adica tot ce tine de photoshop , am avut domeniu cumparat dar din pacate l-am inchis


RE: Primul tau site. - Dzek7 - 02-12-2015

Primul site creat de mine a fost un blog in care erau discutii despre gta san andreas.