Pareri Servicii si Produse.
Audionova - audiologie, teste auz, etc - Versiune printabilă

+- Pareri Servicii si Produse. (http://serviciipe.net)
+-- Forum: Pareri Servicii Generale (http://serviciipe.net/Forum-Pareri-Servicii-Generale--170)
+--- Forum: Asistenta Medicala (http://serviciipe.net/Forum-Asistenta-Medicala--178)
+---- Forum: Alba (http://serviciipe.net/Forum-Alba--224)
+---- Subiect: Audionova - audiologie, teste auz, etc (/Thread-Audionova-audiologie-teste-auz-etc--3095)Audionova - audiologie, teste auz, etc - flori de mucegai - 11-11-2014

Au inceput in 1999 ca initiativa a luptei impotriva hipoacuziei.

Scopul lor este sa identifice afectiunea cat mai devreme pentru a oferii solutii moderne si adecvate de reabilitare auditiva acolo unde tratamentul medicamentos sau solutiile chirurgicale nu au efect.
Au introdus in domeniul reabilitarii auditive din Romania cunostintele si metodele europene dobandite prin practica si cercetarea indelungata, in special din Germania, Danemarca si Elvetia.

Audionova a adus in Romania cele mai prestigioase companii din domeniul audioprotezarii si audiologiei:

GN Resound - Danemarca este parte constitutiva a conducerii Audionova si lider in piata mondiala a aparatelor auditive prin marcile Beltone si ReSound.

GN Otometrics este lider mondial in aparatura medicala specifica audiometriei si audiologiei, aparatura inovatoare, ce ajuta doctorii ORL si audiologii in luarea celor mai bune decizii. Audionova este unic reprezentant in Romania al GN Resound si GN Otometrics.
Phonak - Elvetia este partener strategic al Audionova

Dreve - Germania este principalul furnizor de materiale pentru confectionarea aparatelor auditive in ureche si a olivelor. Dreve exceleaza prin inovatie si traditie, materiile prime fiind atent selectionate si beneficiaza de cele mai mari laboratoare din Europa.

Amplicord - Italia este producator de aparate fonatorii (laringofoane), ce reproduc si amplifica vorbirea, ajutand persoanele care au suferit operatii de indepartare a corzilor vocale sa comunice din nou.
Acest lucru inseamna legatura permanenta intre specialistii Audionova si cercetarea de ultima ora, aplicarea in Romania a inovatiilor in audioprotezare. Astfel, clientii audionova beneficiaza de o larga gama de aparate auditive, gama absolut necesara pentru a putea alege impreuna cu specialistii nostri cea mai buna solutie adecvata nevoilor si stilului de viata al fiecaruia.

Contact:
Alba Iulia
Adresa: Str Vasile Goldis nr 31
Tel: 0258/832244
Mobil: 0730/582033
Email: alba.iulia@audionova.ro
Web: http://audionova.ro/

Program:
[Imagine: program2.jpg]

[Imagine: audinova.png]