Dupa cum spune si titlul. Caut persoane care sa ofere idei/informatii despre:
Cum ar trebui imbunatatit forumul.
Aducerea de noi membrii.
Cresterea thread-urilor/posturilor.
Ide de concursuri care sa dezvolte forumul.
Ideeile/parerile/sfaturile bune vor fi premiate.
Sa incepem de la un lucru simplu. De ce multi oameni viziteaza cutare site, gen www. ... .ro ci nu
http://serviciipe.net. Ideea este simpla, noi, facem servicii pe net, cutare site nu face nimic dar vizitatorii se retin acolo, ci nu aici. Cautam problema.
Incepem iar de la ceva simplu, servicii pe net, insasi denumirea siteului, ce servicii prestam noi ? Azi am stat cam o ora si ceva si rasfoind forumul n-am vazut nimic altceva decat copy/paste de la magazine online, ele nu sunt actuale deoarece nu e ceva nou, mai mult de atat, ca majoritatea parerilor sunt neargumentate si fara sens. Ajungem la concluzia, ca noi nu prestam servicii, si doar comentam niste "lucruri" sa le numesc asa la general care, la randul lor cand un utilizator acceseaza google-ul si pune denumirea unui sau altuia produs sa gaseasca "review-ul" scris de noi.
Ne uitam din alta parte a aproblemei, ce putem face ca sa rezolvam problema.
Incepind de la concursul oferit de tine cu "referrali", pentru ce ei sunt ? Ce folos din un om care invita altu ala face 5 posturi si pleaca, iar tu tot ai ramas fara 2,5euro. Sunt sigur ca deja nu doar o zecime ai pierdut, dar te asigur ca doar 1% din acei invitati o sa ramana, restu 99% o sa plece lasand in urma loc loc gol cu 5 posturi.
Propunerea mea este, schimbi numele siteului in alt, astfel schimband si atmosfera siteului. In cazul in care te vei gandi la asta revenim la acest punct, il voi numi (~).
Urmatoru, o sugestie ar fi sa incepi ceva cu gaming. Un jucator fidel iti aduce 100 prieteni doar sa-i dai un grad sau premiu, ceea ce va fi mult mai actual si mai cu folos, pentru tine deoarece stim, in cel mai rau caz doar eu si tu, care e cauza acestui topic (~~).
Prezicem faptul ca dvs, nu doresti sa schimbi nimic, lasand siteul actual cu gandurile actuale. In cazul acesta ar fi cazul sa adaugi niste topicuri de flood si interactive, in care utilizatorii sa nu faca doar ceea, pentru ce tu achiti, dar p/t ce le place, sa discute, sa joace un joc ( gen p/t forum ), sa adauge video-uri de pe youtube, etc.
Eram sa zic de gaming, metin, cs, cs:go, aion, cabal, dar sunt mici probleme, iarasi denumirea siteului nu satisface nici intr-un fel acestuia, dar ma rog.
Urmatoarea, daca ai resursele necesare, poti sa primesti la munca cati-va designeri, scripteri, si sa presteze servicii de programare a oricarui tip de programare, sau design p/t siteu`l propriu sau whatever.
Ajungem la concluzia, Radu, o sa discut cu tine ca si cum as discuta cu un prieten, tu doresti idei, dar totul este impotriva, sugestia este ca, siteu`l dat nu presteaza niciun serviciu, si tu intelegi asta, e nevoie de revazut toate solutiile si dupa parerea mea, daca totusi vrei sa ai folos din acest site, sa incepi de la denumirea siteului si prestatia serviciilor, ci nu reclamarea serviciilor.
Am citit si ce au scris utiliatorii precedenti, toate ideile cu
"3. Optiune de blocare user pentru X ore, adica sa nu mai posteze mesaje timp de X ore. Un fel de pedeapsa pentru acei useri care merita asta."
"pe profilul fiecarui user sa apara niste iconite care se lumineaza/activeaza cand userul a facut un lucru care face referire la acea iconita. Exemplu: writer: a comentat in 5 teme diferite in ultima luna. Poti face cate iconite vrei tu. Aranjate frumos decoreaza profilul." etc, ce folos din ele? Si pana la urma, o sa achiti mai mult decat venitul adus de vizitatori.
In caz de ceva, continuam discutia.
Cu respect,
Victor